Ensemble Noël

Mariska van der Meij - Sopraan

Picture
Mariska van der Meij studeerde zang bij Paula de Wit en Frans Huijts, en Nederlandse Literatuur aan de Universiteit Utrecht. Ze volgde masterclasses over zang en theater bij onder andere David Prins en Maarten Vonk, waarbij ze de nadruk legde op bewegingstheater. Als ensemblezanger zingt ze regelmatig in professionele koren en ensembles door heel Nederland. Zo zong ze onder meer onder leiding van Hans Leenders, Peter Dijkstra, Klaas Stok en Ed Spanjaard. Ook als sopraansolist verleent ze haar medewerking aan initiatieven uit verschillende hoeken. Dan zingt ze het liefst barokmuziek en twintigste eeuwse kunstmuziek, maar alle mogelijke muziek krijgt een kans - als er een muzikale en tekstuele uitdaging is.

Suzanne Bode - Alt

Picture
Suzanne Bode begon op 8-jarige leeftijd met zingen. Zij volgde zanglessen bij onder andere Olga Werner en Margriet van Reisen. Gedurende twee jaar volgde zij lessen bij Lenie van den Heuvel aan het Koninklijk conservatorium te Den Haag. In 2009 sloot Zzj hier het vak Practicum Musicae af met een 8. Suzanne zong in verscheidene koren en ensembles waaronder vocaal ensemble MUSA, het Nederlands Studenten Kamerkoor, en de Domcantorij te Utrecht. Tevens was zij gedurende vier jaar mededirigent van de Kindercantorij te Utrecht. Tegenwoordig zingt zij in het vrouwenensemble Amuze en het duo Sus y Jota.

Brent Annable - Tenor

Picture
Brent Annable is geboren in Melbourne, Australië. Hij begon met musiceren op tienjarige leeftijd door pianoles te nemen, en te zingen in het Victorian Children's Choir. In 2001 rondde hij zijn Bachelor of Music cum laude af, en heeft sindsdien deel uitgemaakt van diverse kamerkoren, waaronder op tournee in Europa met het Choir of Ormond College (Melbourne). Nu zingt hij als vaste tenor in de DomCantorij te Utrecht en als gast in het kleinere 6-mans-ensemble Cantores Martini, en volgt privé-zangles bij conservatoriumdocent Jon Thorsteinsson.

Philip Barkhudarov - Bas

Picture
Philip Barkhudarov has sung with various choral ensembles in the US, Australia, and the Netherlands. He currently sings with the Utrecht Domcantorij and with the male close harmony ensemble the Dutchmen. Previous experience includes vocal ensemble MUSA and most recently the Santa Fe Desert Chorale, a professional chamber choir based in New Mexico, USA. Philip currently studies voice with Jon Thorsteinsson at the Utrecht Conservatory and is in the final stages of a masters degree in computer science at Utrecht University.